nemecz laszlo


Nemecz László

Biztosítási Tanácsadó
+36 70 321 7346
nemeczlaszlo(kukac)nyugodtanalszom.hu

Közérdekű telefonszámok:

Mentő: 104

Rendőr: 107

Tűzoltó: 105

Biztosítás: +36 70 321 7346

 

Nemecz László vagyok, az Eurorisk Kft. munkatársa. Amivel foglalkozom:

"Biztosításokat adok el személyesen és online azoknak, akik nem akarnak a biztosításokkal foglalkozni és a biztosítókkal vitatkozni."

430748 557832954242475 2144278207

Biztosításokat adok el: Más szóval ügynök (mondjuk jog szerint már nem), de nem pont olyan mint James, én nem Angliáért dolgozom. Engem Ti, ügyfelek bíztok meg, hogy keressem meg a lehető legjobb megoldást a problémátokra, tegyem meg az ajánlatot a biztosítónak és foglalkozzam a szerződéseitekkel. Igen, azért vagyok, hogy a legkisebb dolgokat is intézzem, ezért kapom a "fizetésem".

Személyesen vagy online: Egy kötelező gépjármű felelősségbiztosítás megkötéséhez nem kell feltétlen találkoznunk, elég, ha van otthon nyomtatód, tollad és szkennered. Egy komolyabb vagyonbiztosítás esetén viszont a saját érdeked is, hogy lássam az ingatlant vagy gépeket, netán pontosan megértsem, hogy milyen és mekkora károkat tudsz okozni a tevékenységeddel. Ezt most nem érted teljesen? Na, pont ezért vagyok!

Kinek/hogyan segítek:
Ha nő vagy: Képzeld el a fodrászod. Kell valami, szólsz, megcsinálja. Ha később módosítani kell, akkor sem kell máshova futkároznod csak hívni vagy írni.
Ha férfi vagy: Képzeld el, hogy megkaptad a nagy lehetőséget, hogy kedvenc borod borászával tudsz találkozni. Megtudod, hogy szeretett borod milyen szőlőfajtákból van, azokat a hegy melyik oldalán termelték és hogyan állítják be a savasságát/ édességét, ami pont a Te ízlésednek megfelelő! Ugyanezt egy biztosításnál is meg lehet csinálni, csak mondjuk biztosítási összegről vagy épp limitről beszélünk.
Ha bármelyikben is csalódtál már egyszer, akkor tudod miről beszélek. Keresel másik fodrászt/bort/biztosítót esetleg biztosítási tanácsadót.

Biztosításokkal foglalkozni, biztosítókkal vitatkozni:
Gyorsan leszögezem: A biztosítónál dolgozók kedves és normális emberek. A lényeg, hogy nemcsak azért vagyok, hogy megkössem a szerződést. A legtöbb biztosítást Te egyedül is meg tudod kötni (sőt villanytszerelni is tudsz egyedül), mindenféle segítség nélkül, általában ugyanazért a díjért mintha ezt én tenném. De ha pl: kimarad egy kockázatra a fedezet, a díjad a kötvényen mégsem annyi, ha nem kaptál csekket és megszűnt a szerződésed, ha kár ért és szerinted (többet) kellene fizetnie a biztosítónak, akkor kihez fordulsz? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a biztosítók gonoszak vagy szándékosan megkárosítanak, de előfordulhatnak problémák -ahogy a legjobb családi kapcsolatokban is-, amelyek megoldásához ismerni kell a biztosítás működését, az ide vonatkozó jogszabályokat és a feltételeket. Kérdés: Eddig hány biztosítási feltételt olvastál el?

 

Amit még tudni érdemes:
- 2006 és 2013 között az Union Biztosító csapatát erősítettem, itt tanultam meg a szakmai alapokat.
- 2006 függő biztosításközvetítői képzés.
- 2010 biztosítási tanácsadó képzés.
- 2013-ban közel 20 alkuszcéget néztem meg és az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft.-t választottam.
- 2016-ban műszaki- és gépjármű kárszakértői képesítéseket szereztem.
- 2018-ban pénzügy és számvitel alapképzési szakon közgazdász lettem és mérlegképes könyvelő képesítést szereztem.


Ahogy dolgozom:
- Nem járok minden nap öltönyben. (Sőt...)
- Nem érdekel a marketing, nem használok "tárgyalási vonalvezetőt". (Bár a jóhírem terjeszthető!)
- Igyekszem jogszabályokra, feltételekre hivatkozni.
- Szeretem az életszerű példákat.
- "A törött autómra hogy lehet cascot kötni?" - Mi nem fogunk jól kijönni, ne keress, úgyis csak idegesítenénk egymást.
- Ha épp sok munka van, előfordul, hogy késő estig dolgozom. Nyugodtan hívhatsz bármikor, ha pl. épp káresemény történt és nem tudod, hogy mit kellene csinálni. (Igen, az is előfordul, hogy délelőtt 10:00-kor még nyugodtanalszom...)
- Gyakran káreseményekről vagy negatív dolgokról kell beszélnem. Nem árt, ha Neked is van humorod.
- Törekszem arra, hogy a vitás ügyeim békésen rendezzem le mindenkivel. Ha ez Veled nem sikerül(t), akkor kattints ide.

 

 Referenciák