Közérdekű telefonszámok:

Mentő: 104

Rendőr: 107

Tűzoltó: 105

Biztosítás: +36 70 321 7346

Társasház biztosítás és lakásszövetkezet biztosítás

 

 A társasház biztosítás lényege:

ha a társasházat káresemény éri, akkor a társasház- vagy lakásszövetkezet biztosítója a kár összegét megtéríti. (Továbbiakban: amikor társasház biztosításról beszélek, akkor a működési forma között nem teszek különbséget, mindegy hogy az társasház vagy lakásszövetkezet. Ugyanakkora kár keletkezik egy villámcsapás esetén.)


Mit kell tudni a társasház biztosításról: 

Az oldalt nem a társasház biztosítás általános részleteinek bemutatására hoztam létre. Ha a jelenlegi szerződésed akarod felülvizsgálni vagy úgy gondolod hogy itt az ideje kötni egy jó társasház biztosítást, akkor töltsd ki az alábbi adatközlőt! Miután kitöltötted már lesz miről beszélnünk...

Kötelező*


Csak a lakások területét kell belevenni. Beletartozik: Szoba, konyha, fürdő, stb. Nem tartozik bele: lépcsőház, garázs, stb.

Külön albetétként szolgáló helységek, pl: Garázs, tároló

például: folyosó, lépcsőház, közös tulajdonú tároló, stb.


Képzeld el, hogy a társasház helyén most nincs semmi. Mennyibe kerülne most felépíteni? Ezt az értéket add meg!


A teljesség igénye nélkül: 10mm-nél vastagabb-, 3 m2-nél nagyobb kiterjedésű-, biztonsági-, dísz üvegezés, stb.

lényege: a biztosított jogi érdekei más személyek magatartása következtében sérelmet szenvednek vagy más személyek jogi érdekei a biztosított magatartása következtében sérelmet szenvednek és emiatt kártérítési igényt támasztanak.

Ennek lényege, hogy káresemény esetén a biztosító azonnal információt nyújt a teendőkről és iparost küld a helyszínre. (Pl: SOS villany-, víz-, zárszerelő kell, vagy épp üveges)