nemecz laszlo


Nemecz László

Biztosítási Tanácsadó
+36 70 321 7346
nemeczlaszlo(kukac)nyugodtanalszom.hu

Közérdekű telefonszámok:

Mentő: 104

Rendőr: 107

Tűzoltó: 105

Biztosítás: +36 70 321 7346

Lakásbiztosítás online és személyesen


Elég sok kérdés szerepel az adatkérőn, bár még így sem teljes. A kiindulópont legyen az, hogy amennyiben teljesen felrobban az épület, akkor fizessen a lakásbiztosító és fel tudj építeni egy ugyanolyant. Az olyan káresemények, mint pl. a beázás nyitva felejtett nyílászárón ugyan fontos, de ha ez miatt akarsz kötni lakásbiztosítást, akkor nem hiszem hogy Te vagy a célcsoportom.

 

Mikor köss lakásbiztosítást?

Most két nagyon értelmes dolgot fogok mondani: 1, Ha van lakásod. 2, Még a kár bekövetezte előtt. Illetve van egy harmadik is: Ha van annyi pénzed, hogy totálkár esetén simán felépítsd újra az ingatlant. Ha nem gond számodra egy tűzeset utáni teljes újjáépítés finanszírozása, akkor felesleges kötni lakásbiztosítást. Sőt, akár még elefántot is tarthatsz, amely előre megérzi, hogy lesz-e földrengés. (Ezt sajnos 100%-ra nem tudom ígérni, hogy hiteles forrás)

 

A lakásbiztosítás egyik legfontosabb része:

Ez a felelősségbiztosítás. (Lehet ugyan vitatkozni rajt, csak nem érdemes.) A lenti adatkérőben nem is kérdezek rá, hogy kéred-e. Amely biztosító lakásbiztosítási termékében alapból nincs benne, abba úgyis beleteszem. Ok: Te pontosan tudod, hogy ha leesik egy cserép a házadról, vagy társasházban leáztatsz valakit, akkor mekkora kára lesz a károsultnak? Ha ezt hülyeségnek tartod, akkor szintén ne töltsd ki a következő lakásbiztosítási adatkérőt...

 

Adatkérő lakásbiztosításhoz családi ház esetén

 

Adatkérő lakásbiztosításhoz társasházi lakás esetén